BSmart trainingen en workshops

Bij BSmart Communication begeleiden wij mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Samen met jou kijken we hoe je jezelf en ook anderen beïnvloedt en wat de effecten hiervan zijn. Aan de hand van bewezen psychologische theorieën en vele methodieken leggen we verborgen processen, blokkades en talenten bloot. We stimuleren je om ineffectieve gedrags- en relatiepatronen om te buigen naar effectieve. Het resultaat: persoonlijke en professionele groei en betere werkrelaties.

Wij organiseren open en incompany trainingen van 1 à 2 dagdelen en trainingen van meerdere dagen. Bij onze meerdaagse trainingen zijn de trainingsdagen verspreid over een aantal maanden.

Tijdens onze programma’s werken we met psychologische concepten en methodieken om gedrag, communicatie en relatiepatronen te begrijpen en positief te beïnvloeden. Vanuit een vergroot zelfinzicht en zelfbewustzijn ben je in staat om direct met het geleerde in de praktijk aan de slag te gaan. Het resultaat: persoonlijke en professionele groei en betere werkrelaties.

Bekijk hieronder ons aanbod of het totaaloverzicht van alle trainingen. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Organisatie ontwikkeling

De wereld verandert snel waardoor organisaties voortdurend in beweging zijn. Visie en strategie zijn noodzakelijk! Nog belangrijker is de mindset van management en medewerkers om flexibel om te gaan en mee te bewegen met de veranderingen die op hen afkomen. Of het nu gaat om accenten verleggen of ingrijpende organisatieontwikkelingen, veranderingen vragen de bereidheid van medewerkers.

Ik ondersteun organisaties bij veranderingsprocessen door ze bewust te maken van de beschikbare capaciteit, aanwezige competenties, persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden om deze zo optimaal mogelijk in te zetten.

Voorkomende vragen:

 • Kun je ons helpen zicht te krijgen op hoe er wordt (samen)gewerkt?
 • Hoe pakken we veranderingen op een effectieve manier aan?
 • Hoe krijgen we boven tafel of doelstellingen daadwerkelijk worden behaald?
 • Hoe stimuleren we teams meer initiatieven te ontwikkelen en zelfsturend te zijn?
 • Hoe bevorderen we proactief gedrag, commitment en verantwoordelijkheid bij medewerkers?

De aanpak is ontwikkelingsgericht en vraagt vanaf het begin de medewerking van alle betrokken partijen. Wanneer de betrokken partijen zich eigenaar voelen van de organisatievraagstukken en bereid zijn dit samen op te pakken, worden gewenste resultaten gerealiseerd. BSmart Communication begeleidt bij het verkennen van nieuwe wegen, het ontwikkelen van plannen en het concreet maken van de veranderingen in de praktijk.

Met als resultaat:

 • Betere onderlinge communicatie en samenwerking.
 • Processen die efficiënter en effectiever verlopen.
 • Beter benutten van beschikbare capaciteiten, competenties en persoonlijke kwaliteiten.
 • Medewerkers die proactief reageren op ontwikkelingen en klantvragen.
 • Meer betrokkenheid en medewerking van medewerkers.
 • Medewerkers die meer werkplezier ervaren.

Het trainingsaanbod

Zelfbewuster Samenwerken

Wil jij alles uit je dag halen en vol positieve energie samenwerken met oog en oor voor elkaar? Je communicatie en motivatie versterken en je bewustwording vergroten? Vanuit het speciale trainingsprogramma dat ik voor mijn boek “In tien stappen zelfbewuster samenwerken” heb ontwikkeld bied ik je de mogelijkheid deel te nemen aan de training “ZELFBEWUSTER SAMEN WERKEN”.

Excellent communiceren en motiveren

Heb jij regelmatig te maken met miscommunicatie? Begrijp jij de reactie van je collega (de ander) niet? Stoor je je aan het gedrag van de ander of twijfel je wellicht aan jezelf? In deze training leer je hoe je met verschillende communicatie stijlen om kunt gaan. En wat helpt om de communicatie en motivatie te versterken, zodat je als individu en als team effectief vooruit kunt met méér plezier en resultaat!

Salestraining

Als Sales Professional krijg je tijdens deze training handvatten voor een individuele communicatiestijl waarmee je ieder type klant kunt bereiken. Je leert je communicatiestijl te richten op het vervullen van de psychologische behoefte van de klant en conflicten te voorkomen en/of op te lossen. We proberen niet de manier te veranderen waarop je verkoopt, wel laat ik je kennismaken met een aanvullende (klant) benaderwijze.

PCM Basistraining

Tijdens de 3-daagse PCM-Basistraining krijg je inzicht in hoe je van nature communiceert, wat jouw persoonlijke knelpunten zijn en hoe je de opgedane kennis kunt vertalen naar het op een eenvoudige en doeltreffende manier realiseren van een prettige en effectieve communicatie.

PCM Verdiepingstraining

De 2-daagse Verdiepingstraining is een vervolg op de PCM Basistraining en richt zich op het verder verdiepen en uitbreiden van de vaardigheden contact maken, motiveren en oplossen van conflicten.

Terugkomdagen

Om jouw opgedane kennis kracht bij te zetten, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de terugkomdagen. Tijdens de terugkomdagen bespreken we hoe je de afgelopen periode in de praktijk hebt ervaren. Ben je goed in staat om de tips toe te passen, of heb je de neiging om weer op te gaan in de waan van de dag?

Incompany Trainingen

De incompany trainingen die ik organiseer zijn altijd maatwerk oplossingen. Neem contact op voor meer informatie hierover en welke mogelijkheden ik kan bieden. Zo krijg je altijd een geschikte training welke past bij jouw bedrijf en team.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Weet je niet precies waar je naar op zoek bent of welke training het beste bij jou of je organisatie past? Maak dan gebruik van het gratis oriëntatiegesprek en laat mij contact met je opnemen. Op deze manier krijg je het beste advies.

Naast onze trainingen voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling bieden wij ook persoonlijke coaching trajecten aan. Of ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trainingen.

5 + 15 =

Bel mij direct!