Terugkomdagen PCM trainingen

Terugkomdagen

In de PCM Basis- en/of Verdiepingstraining heb je handvatten gekregen om effectiever te communiceren met meer positieve energie, plezier en resultaat. Je hebt inzicht gekregen in hoe je van nature communiceert, wat jouw persoonlijke valkuilen zijn en hoe je de opgedane kennis kunt vertalen naar een doeltreffende en prettige manier van communiceren. De afgelopen tijd heb je de tips en trics in de praktijk kunnen toepassen.

En wil je jouw kennis op het gebied van communicatie, motivatie en persoonlijk leiderschap up to date houden, dan kan dat middels onze Terugkomdagen.

Tijdens de Terugkomdagen bespreken we hoe je de afgelopen periode in de praktijk hebt ervaren. Ben je goed in staat om de tips toe te passen, of heb je de neiging om weer op te gaan in de waan van de dag? En uiteraard krijg je nieuwe, aanvullende tips en inzichten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Opfrissen van de theorie (prioriteiten stellen, efficiënter werken, werkplezier)
  • De belangrijkste praktijktips (de basisprincipes)
  • Jouw persoonlijke leerdoelen. Heb je ze bereikt in de praktijk?
  • Aanvullende nieuwe inzichten zoals persoonlijke werkstijlen, ineffectieve en effectieve gedragscirkel etc.
  • Uitwisselen van praktijkervaringen met andere deelnemers
  • Individuele feedback en tips
  • Opstellen van een persoonlijk actieplan

Per groep zijn er 2 Terugkomdagen per jaar waardoor je telkens weer de opgedane kennis kunt ophelderen. Zo is je Basis- en/of Vervolgtraining geen “weggegooid” geld geweest.

Na deze Terugkomdagen heb je jouw zelfinzicht, persoonlijk leiderschap, en het inzicht in verschillende persoonlijkheden vergroot. Met behulp van aangereikte opties en interventies weet je ineffectieve gedragspatronen om te buigen naar effectieve.

Vervolgens kun je direct met het geleerde in de praktijk aan de slag.

Het Process Communication Model® is een gedrags- en communicatiemodel dat je leert observeren en inzicht geeft in: eigen gedrag, psychologische behoeften, voorkeursstijlen en het gedrag en de wijze van communiceren van anderen, het waarom en het voorkomen van conflicten, stress en miscommunicatie.

Wil je hier graag meer van weten? Schrijf je dan in voor de training! Klik op één van de hiernaast vermelde data voor aanmelding via mijn contactformulier.

Onder het motto: Verandering begint met vertrouwen! Vertrouwen in jezelf, je team en in samenwerken.

Praktische informatie
Tijden trainingsdagen: 9:00 uur tot 17:00 uur
Ontvangst vanaf 8:30 uur.
Deelnemers: min. 4 / max. 10
Trainingsdagen inclusief uitgebreide lunch
Locatie: Hotel Montferland Zeddam / BSmart Communication Doetinchem
Investering: € 375,00 pp/pd excl. BTW. Incl. werkmap, lesmateriaal, hand-outs, oefeningen en praktijkopdrachten. Exclusief eventuele overnachting.

Liever incompany of individueel
Deze training is beschikbaar als open training, incompany training, en als individuele coaching. 

Data trainingen 2021

Eerstvolgende trainingen

Bel mij direct!