PCM-Basistraining communicatie & motivatie

BSmart PCM Basistraining

We ervaren het allemaal wel eens. We praten met elkaar, maar begrijpen elkaar niet altijd. Hierdoor voelen we ons soms onbegrepen of gefrustreerd. Gevolg; we verliezen onze motivatie, raken sneller geïrriteerd en presteren minder. Hoe komt het dat we met de één direct een klik hebben terwijl het met de ander soms zoveel moeite kost om effectief te communiceren?

Tijdens de 3-daagse PCM-Basistraining krijg je inzicht in hoe je van nature communiceert, wat jouw persoonlijke knelpunten zijn en hoe je de opgedane kennis kunt vertalen naar het op een eenvoudige en doeltreffende manier realiseren van een prettige en effectieve communicatie.

Effectiever samenwerken, met meer energie, plezier en resultaat! Door inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheidsprofiel leer je kenmerkend gedrag bij jezelf en anderen om te zetten in iets positiefs.

Het Process Communication Model® is een gedrags- en communicatiemodel dat je leert observeren en inzicht geeft in: eigen gedrag, psychologische behoeften, voorkeursstijlen en het gedrag en de wijze van communiceren van anderen, het waarom en het voorkomen van conflicten, stress en miscommunicatie.

Na deze PCM-Basistraining heb je: Meer kennis van de verschillende persoonlijkheidstypen, communicatie-, interactie- / managementstijlen en stresspatronen. Inzicht in eigen gedrag en communicatievoorkeuren om van daaruit jezelf en anderen beter te kunnen begrijpen en benaderen.

Concrete handvaten om met lastige situaties om te gaan, stressgedrag te herkennen, er effectief op te reageren en hoe je krachtig een boodschap kunt overbrengen door echt contact te maken.
De vaardigheid om andere persoonlijkheidstypen en stresspatronen te herkennen en hierop te anticiperen. Waardoor je in staat bent sterkere relaties op te bouwen en een positieve impuls te geven aan samenwerking en resultaat.

Vind je het waardevol om inzichten en handvaten te krijgen die bijdragen aan effectiever samenwerken met meer werkplezier, krachtiger leiderschap, minder stress, succesvolle klantgesprekken?

Wil je hier graag meer van weten? Reflecteren op je eigen gedrag? Schrijf je dan in voor de 3-daagse Basistraining!

Onder het motto: Verandering begint met vertrouwen! Vertrouwen in jezelf, je team en in samenwerken.

Of klik op één van de hiernaast vermelde data voor aanmelding via mijn contactformulier.

Praktische informatie
Tijden: 9:00 uur tot 17:00 uur
Deelnemers: min. 4 / max. 8
Inclusief uitgebreide lunch
Locatie: Hotel Montferland Zeddam / BSmart Communication Doetinchem
Investering: €1.350,- ex BTW, incl. uitgebreid persoonlijkheidsprofielBel mij direct!

Fijn dat u onze site bezoekt. Bekijk gerust onze mogelijkheden.
Mocht u een vraag hebben laat dan een boodschap achter.
We helpen u graag en nemen zeker contact met u op.