Training Excellerende Teams 

Effectieve interacties vormen de basis voor Excellerende Teams

Tijdens deze training ontdekken teamleden veel over zichzelf en de verschillende communicatie voorkeuren. We gaan aan de slag met je persoonlijkheidsstructuur, psychologische behoeften, percepties en favoriete communicatiekanalen. Met deze technieken en handvatten van het Process Communication Model ® leren teamleden hoe de kwaliteit van een team kan verbeteren middels effectieve interacties.

Teamleden krijgen handvatten voor een individuele communicatiestijl waarmee zij ieder persoonlijkheidstype binnen het team kunnen bereiken. Als team leren de trainees wat er voor nodig is om de communicatiestijl te richten op het vervullen van de psychologische behoeften van de teamleden en conflicten voorkomen en op te lossen.

Vanuit het Process Communication Model® nodig je ieder teamlid uit een gemotiveerd teamlid te zijn. En een gemotiveerd teamlid is een productief teamlid.

Hierbij ligt de focus tijdens de training op:

  • Inzicht in elkaars kwaliteiten en voorkeuren
  • Verbinding maken
  • Motiveren
  • Oplossen van conflicten

Het Process Communication Model® is een gedrags- en communicatiemodel dat je leert observeren en inzicht geeft in: eigen gedrag, psychologische behoeften, voorkeursstijlen en het gedrag en de wijze van communiceren van anderen, het waarom en het voorkomen van conflicten, stress en miscommunicatie.

Naast twee dagen praktijktraining, waarbij we op dag twee tevens concrete actieplannen opstellen voor het vergroten van de efficiëntie en teambinding, komt het team op dag drie terug voor een leuke interactieve teambuildings dag. Voor deze dag werken wij samen met een evenementen organisatie zodat we altijd een passende maatwerk dag kunnen bieden. Uiteraard met als doel om ook tijdens deze interactieve DOE-dag als team optimaal te blijven communiceren en motiveren.

Wil je hier graag meer van weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Deze training is beschikbaar als incompany training op eigen- of externe locatie. Data is in overleg.

Onder het motto: Verandering begint met vertrouwen! Vertrouwen in jezelf, je team en in samenwerken.

Praktische informatie
Tijden trainingsdagen: 9:00 uur tot 17:00 uur
Ontvangst vanaf 8:30 uur.
Deelnemers: min. 4
Trainingsdagen inclusief uitgebreide lunch
Locatie: Hotel Montferland Zeddam / BSmart Communication Doetinchem/ Eigen locatie
Investering: € 1.575,00 excl. BTW. Incl. uitgebreid PCM Persoonlijkheidsprofiel, boeken Ontdek Process Communication en In 10 Stappen Zelfbewuster Samenwerken, werkmap, lesmateriaal, hand-outs, oefeningen en praktijkopdrachten. Exclusief eventuele overnachting. (Voor grotere groepen gelden andere tarieven).

Certificaat
Aan het einde van de training ontvang je een erkend PCM-certificaat op basis van 80% aanwezigheid, actieve deelname en progressie in je ontwikkeling.Bel mij direct!