Coaching

Als betrokken, resultaatgerichte sales trainer & coach, met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van sales & communicatie en effectief leiderschap, help ik mensen en organisaties graag vooruit. Ik hou er van om mensen te inspireren en motiveren en streef graag naar een gezamenlijk doel.

Samen werken aan verbetering en vertrouwen!  Onder het motto: “verandering begint met vertrouwen, vertrouwen in jezelf, in je team en in samenwerken”

Als gecertificeerd Process Communication coach geef ik inzicht in persoonlijke drijfveren middels een uitgebreid gevalideerd persoonlijkheidsprofiel. Hierbij komen we snel tot de kern en krijg je handvaten voor nu en de toekomst.

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van sales en communicatie help ik organisaties met het trainen en individueel coachen / begeleiden van de medewerkers.

Deze begeleiding richt zich op het toepassen van praktische vaardigheden, waardoor medewerkers meer (verkoop) resultaat kunnen boeken. Vanuit een ‘hands-on” no-nonsense aanpak reik ik praktische (communicatieve) vaardigheden aan en kan men in de praktijk direct ervaren wat het oplevert. Daarnaast bied ik ondersteuning voor leidinggevenden bij het persoonlijk coachen van de medewerkers. Het verbetertraject bestaat uit een combinatie van (on the job) training en persoonlijke ontwikkeling middels coaching.

Vraagstukken die naar voren kunnen komen zijn:

  • Hoe is het binnen de organisatie gesteld met de interne communicatie?
  • Worden afspraken nagekomen, houdt iedereen zich bezig met zijn eigen werk, zitten de juiste mensen op de juiste plek?
  • Hoe communiceren de medewerkers met de klanten?
  • Is er voldoende aandacht voor de klant en elkaar?
  • Is er voldoende (sales) kennis aanwezig?
  • Is de communicatie efficiënt en effectief geregeld?
  • Samen stellen we een duidelijke, heldere, transparante communicatiestructuur op met bevoegdheden, taken en verantwoordelijkheden.

Wanneer we daarbij kijken naar hoe we naar buiten treden als organisatie:

Met de aanpak van BSmart Communication slaag je erin de klantbeleving en de verbinding met de klant te optimaliseren. Samen analyseren we de communicatie processen. Wie doet wat, hoe is het geregeld en wat motiveert.

Meer informatie?

4 + 6 =

Bel mij direct!

Fijn dat u onze site bezoekt. Bekijk gerust onze mogelijkheden.
Mocht u een vraag hebben laat dan een boodschap achter.
We helpen u graag en nemen zeker contact met u op.