Referenties

Een veel gehoorde uitdrukking en voor sommigen zelfs een gulden regel is: “behandel de ander zoals je zelf behandeld wil worden”. In de training zelfbewuster samenwerken ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de grootste fout is die je kan maken. Om echt verbinding te maken moet je een ander niet benaderen vanuit jouw eigen voorkeuren maar juist vanuit de behoefte van de ander. Door je communicatie aan te laten sluiten bij de stijl van de ander kom je sneller tot resultaten, voorkom je frustraties en bevorder je de onderlinge verstandhouding. Voor mij heeft dit ervoor gezorgd dat ik makkelijker in verbinding blijf en daardoor effectiever ben in mijn rol als wethouder. Ik zou dan ook iedereen deze training van harte aan willen bevelen!

Oscar van Leeuwen
Wethouder Organisatie en Openbare werken
Gemeente Montferland

Wat heb ik een geweldige training gehad! Monique maakt de training interactief door leuke opdrachten tussendoor en maakt de informatie ook op zijn plek vallen door eigen ervaringen. Het heeft mij heel veel opgeleverd en ik vond de training enorm waardevol.

Anniek Soppe
Flexcoach
Rabobank

Bij de training en begeleiding wordt er goed rekening gehouden met jouw eigen voorkeursstijl qua communicatie. Monique zorgt voor een prettige sfeer binnen de trainingen en haar coaching zodat je optimaal aan de slag kan gaan met de stof.

Elske Hilbelink
Teammanager Acceptatie Schade Particulier
Mandaat Assuradeuren B.V.

 

De basis- en verdiepingstraining gevolgd bij BSmart. Zeer handige handvaten gekregen om zowel mijzelf en anderen om mij heen beter te kunnen analyseren en begrijpen. Echt aan aanrader!

Bob Buijs
Sectormanager
NOA

Monique is een zeer deskundige en super gemotiveerde trainer. Door haar voel je jezelf snel op je gemak, waardoor je je open durft te stellen. Door de samenstelling van de groep krijg je ook “live” mee hoe om te gaan met andere persoonlijkheidstypes.

Walter Thiel
Key Account Manager
Klingele Golfkarton C.V.

“Ik heb de BSmart PCM Basistraining gevolgd bij Monique. Een fantastische ervaring! De bevlogen manier waarop Monique ons kennis liet maken met Het Process Communication Model was super. Dit model helpt je om effectiever samen te werken. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en anderen herkennen en effectief mee om te gaan. Zo voorkom je misverstanden en stress. Ontstaat er begrip en dynamiek. En bereik je samen zoveel meer. Monique is enthousiast, deskundig en bevlogen. Het is echt een aanrader om deze trainingen te volgen, ik heb er iedere dag profijt van en kan haar daarom van harte aanbevelen.”

Christianne van den Hoogen

Directie Secretaresse Almende College, Almende College, locatie Wesenthorst

“Boeiende en leerzame PCM training mogen volgen bij BSmart Communication. Monique’s enthousiasme en kennis van zaken maken haar een top coach! Samen met een super leuk team geleerd om beter contact te maken met verschillende persoonlijkheidstypes. Daar ga ik zowel zakelijk als privé absoluut profijt van hebben. Dankjewel Monique!”

Bauke Langenhof

Studio Hallo

“Super interessante 3-daagse PCM training gevolgd bij BSmart Communication! Waarbij ik inzicht heb gekregen in de verschillende persoonlijkheidstypes en hoe te communiceren met anderen vanuit hun eigen perceptie/communicatie kanaal. Kort na de training wisten wij zakelijk een mooi succes te boeken, door af te stemmen op het juiste voorkeursgedrag! Een collega moest een gesprek aangaan met iemand die altijd vasthoudt aan de feiten en bekritiseert. Gedrag wat mijn collega doorgaans als lastig ervaart. Vanuit de inzichten die ik tijdens de training mocht op doen, adviseerde ik mijn collega ‘bewijs’ van haar standpunt mee te sturen en daarmee de feiten concreet te benoemen. Met als resultaat…..MIJN COLLEGA HEEFT ZONDER DISCUSSIE GELIJK GEKREGEN! Absoluut waardevol, ik kan het iedereen aanraden. Door echt contact te maken bereiken we samen zoveel meer. Thanks, Monique!”

Claudia Willemsen

Ondernemer / Business Coach, ClaudiaWillemsen.nl

“Bijzonder interessante en motiverende PCM-training (Process Communication Model) gehad van Monique. Met boeiende inzichten over mijzelf en mensen om mij heen. Monique is enthousiast, energiek en bevlogen, weet deelnemers te prikkelen, motiveren en uit te dagen en schept een omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Een absolute aanrader voor iedereen die effectief en doelgericht wil communiceren.

Met BSmart Communications maak je echt contact!”

Geert Hilferink

De Medialist

“Om één van onze medewerkers meer commerciële inzichten en meer zelfvertrouwen te geven hebben wij BSmart Communication in de arm genomen. Na een gesprek met Monique over de mogelijkheden waren we al snel overtuigd van haar meerwaarde. We zijn samen een traject ingegaan waarbij Monique adviseerde één van onze medewerkers wekelijks te coachen. Tijdens deze coaching geeft ze voorbeelden en inzichten die helpen bij het beter luisteren naar onze klanten en meer doorvragen naar het probleem achter het probleem. Monique heeft ook geholpen concrete en duidelijke doelstellingen te formuleren, zodat helder is wat er moet gebeuren. Onze medewerker is veel krachtiger geworden in gesprekken met klanten en heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Het mooiste is dat hij er zelf minstens zo blij van wordt als wij. Ons team is erg blij met de inbreng van Monique en wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Bram Aaldering

Opperhoofd

“Monique verzorgt voor het Almende College, locatie Isala de communicatie rondom onze onderwijsontwikkelingen. We zijn blij met haar aanpak en ideeën. Creatief, snel, volledig, professioneel en zorgvuldig. Prachtig resultaat!”

Mascha Schnitzler

Directeur Almende College, locatie Isala

“Als Bakker.com, het grootste tuinpostorderbedrijf van Europa, zochten wij ondersteuning bij het optimaliseren van de inkoopprocessen van alle print communicatie uitingen, zoals catalogi en bijbehorende DM promotie uitingen. Dit voor 16 landen en in een totale jaaroplage van circa 75 miljoen stuks. Samen met BSmart Communication hebben wij hier succesvol invulling aangegeven. Enerzijds gericht op duurzame samenwerkingsverbanden met onze leveranciers, anderzijds op kostenbesparing door volumebundeling en efficiëntere werkwijze. Wij zijn blij met het resultaat en zullen BSmart Communication dan ook zeker aanbevelen bij collega bedrijven!”

Jacob-Jan Adrichem

International Marketing Manager, Bakker.com

Bel mij direct!